Jak zrobić Rudolfa, czyli mały tutorial ciastkarski

Autorka blogu Diamonds for Dessert pokazuje, że wypiek ciastek możne być starannie przemyślanym projektem: od szkicu do ostatnich pociągnięć lukrem. Przy okazji tworzy przejrzyste samouczki, od samego patrzenia palce świerzbią. Bo jakoś ślinka nie cieknie – jakżebym mogła zjeść takie perełki?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dokładny przewodnik tutaj.

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s